Yhen miehen kattotalkoot

torstai, 19. syyskuu 2013

Luhtirakennukseen piti vaihtaa katto vielä tämän syksyn nimmiin, se vuoti ku seula. Päreet huovan alla olivat ihan silppua ja tätä siivoomista riitti monta peräkärryllistä, huh.

IMG_2758

Pittää tuolle rakennukselle vähä muutaki vielä tehä, mutta ne oottelee parempia aikoja, ja tekijää. Ja koska musta ei oo katolle kiipiäjäksi, siivosin, ja siivosin liiterinki varmaan 50 vuojen moskasta. Moskan altapa paljastu ihana hirsilattia, melekein liian komia liiterin lattiaksi. hirret kuitenki oli sen kuntosia, ettei niitä kannata mihinkää sieltä nostella, joten meillä on komia liiterin lattia.

IMG_2760

IMG_2819

Katto valmistumassa. Nyt se on jo valmis ja pressuilla suojattu.

Sitte meillä on uus perheenjäsen. Sulo.

IMG_2847

Sehän on maalta. Äidin lellikkejä kaikki kotikissat. – juu, äidin lellikkejä. – juu, kodin leinikkejä. (Monni ja Pilli ja Pulla esittelevät Pekan Maija Maitoparralle)

Emon lellipentu kuulema. En kyllä yhtään tiiä, mistä ne semmosta. Sulo VAIN nukkuu mun sylissä. Aina, kun ollaan sisällä. Sillonki ku yritän syyä. Mutta sängyssä se ei nuku. Yhen yön intin Sulon kans asiasta eikä se sen jälkeen oo yrittäny viereen.

 

Leave a Reply